Bloemen Tekenen (jeugd)

Een leuke, afwisselende en uitdagende cursus waarin je leert goed te kijken en je verschillende opdrachten krijgt om te oefenen. We tekenen echte bloemen na en we werken regelmatig met potlood, pen en houtskool. Af en toe met stift en krijt en we besteden aandacht aan licht/donker, verhoudingen structuren en detail.

Naast de losse opdrachtjes ga je ook aan de slag met een groter werkstuk naar keuze. En…we blijven niet alleen in het atelier om bloemen te tekenen, we gaan ook op locatie tekenen! We werken in een kleine groep, van max. 6 kinderen in een grote ruimte èn binnen de richtlijnen van het RIVM. Van 10 t/m 14 jaar

ingelast: Korte ZOMERCURSUS : op donderdag 16 juli – vrijdag 17 juli (buitenatelier) en zaterdag 18 juli van 9:30 t/m 12.30 Kosten: € 55,- per persoon. Dit is inclusief BTW en materiaal

CURSUS Botanisch Tekenen: start: Maandagmiddag 31 augustus (15 x ) Van 16:00 – 17:45 . De school vakanties lopen gelijk met regio zuid.

Kosten zijn € 235,- per persoon (incl. btw – grote map, tekenschrift A3 & alle benodigde materialen voor de opdrachten) Speciale materialen voor eigen ideeën moeten zelf aangeschaft worden.

Voor meer informatie over de cursus of aanmelding klik hier

Voor deze cursus kun je ook gebruik maken van de meedoenregeling Meedoenregeling

Welkom