AGENDA & NIEUWS

2020 /2021

11-11-2020

De cursus Basis Lino die gepland stond voor a.s. januari 2021 is uitgesteld Als alternatief is er tijdelijk een verkorte basis cursus Lino. Deze richt zich met name op het lino snijden en afdrukken en is (deels) online. Kijk bij Cursus basis lino (kort) voor meer informatie.

08-06-2020

Als je weinig inkomen hebt, kun je ook gebruik maken van de meedoenregeling in Tilburg. Vanaf nu kan dat ook bij enkele cursussen van het SaSe Atelier! Op deze pagina wordt bij de desbetreffende cursus met een Meedoenregeling en een link verwezen naar de mogelijkheid van het inschrijven via de meedoenregeling. Voor meer informatie voor het aanvragen van deze regeling kijk je op de site van de gemeente Tilburg.

18-05-2020

De komende tijd is er regelmatig een up-date van nieuw geplande workshops en cursussen. Er zijn een aantal aanpassingen ivm Covid-19. Hieronder kort een aantal eerste wijzigingen.

  • Strippenkaart: vanwege de grootte van het atelier mag er met een strippenkaart voorlopig max. 2 personen – gebruik maken van het atelier. (extra ruimte)
  • Workshops: De workshops worden vanaf juni tijdelijk in een andere, grotere ruimte gegeven. De groepsgrootte blijft hetzelfde en er zijn o.a. meer materialen beschikbaar. De workshop wordt met inachtneming van de regels van de R.I.V.M. gehouden.
  • Basis cursus Lino: Op 25 augustus start op de dinsdagavond een basiscursus Lino. Ook deze worden tijdelijke in een grotere ruimte gegeven met inachtneming van de R.I.V.M. richtlijnen

Welkom